vendredi 4 mars 2016

Vitel in sos de vin rosu cu rosii si ardei capia

500g vitel taiat cubulete
2 carnati sau bucatele de ceva afumat
paprika
1 ardei capia sau rosu dulce taiat feliute
usturoi 3 catei
2 cepe
4 morcovi dulci taiati felii (altfel numai 1)
telina cubulete
4 rosii felii
500g vin rosu bun
zahar 1-2 lingurite
sare un vf cutit
piper, ienibahar, mirodenii pt friptura
ciuperci proaspete 250g taiate felii groase

Se incinge un pic de ulei in oala sub presiune si se pune ceama taiata grob, rosiile felii, si restul ingredientelor pe rand in timp ce se pregatesc; se pune capacul si se fierbe sub presiune 1 ora (merge si 2h deoarece vitelul ramane cam tare)
Servit cu cartofi natur sau paine proaspata.

Pofta buna!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire